0744657184 vinoimpex@yahoo.com

Organizare

Cabana Vino-Marisel poate caza confortabil 28 persoane in cele 6 dormitoare, avand la dispozitie 3 bai. Cabana este structurata astfel: parter, etaj si mansarda.

La parter exista o sufragerie de 50mp, doua bucatarii, baie si o camara de alimente.

In sufrageria generoasa se poate servi masa in spatiul special amenajat, dupa care va puteti retrage in zona de confort utilata cu canapele si fotolii.

Cele doua bucatarii sunt complet utilate. Punem la dispozitia dvs. doua aragazuri cu cuptor, doua frigidere, congelator, masa de lucru mare, vesela si cuptor cu microunde.

La etaj sunt 4 dormitoare (dotate cu cate 5, 4, 4 si 3 paturi) si o baie.

Mansarda are 2 dormitoare (un dormitor mare cu 8 paturi si un dormitor cu 4 paturi) si o baie.

Baile dispun in permanenta de apa calda, iar incalzirea cabanei se face in mod traditional cu soba cu lemne.

Cabana dispune de mai multe facilitati. In foisorul rustic din curtea cabanei pot servi masa pana la 25 de persoane. Exista posibilitatea de a gati la cuptorul amplasat langa foisor. Se poate gati in cuptorul cu vatra, pe gratar, plita sau ceaun.

Exista un loc special amenajat pentru relaxare, dotat cu hinti si balansoar din lemn, unde va puteti bucura de natura in compania prietenilor.

Pentru grupurile peste 28 de persoane sau pentru cei care doresc sa organizeze tabere, va rugam sa ne contactati telefonic deoarece exista posibilitatea de a inchiria intreg ansamblul (3 cabane) atingand o capacitate de maxim 75 persoane.

 

Locuri de joaca:

  • cos de baschet
  • teren de volei/fotbal
  • masa de ping-pong
  • masa mini fotbal
  • tiroliana
  • posibilitati de drumetie